Rusovlasé adventní řádky

Rusovlasé adventní řádky

Anotace: Brzy už Vánoce budou :)

A tak zatímco slyšíš něžný šepot mého kabátu

v ranním sněhu schoulená

Vločky roztančily po tvých vlasech tango

líbí se jim to, než tiše zmizí...

 

Probouzíš se v neurčité mlze svého snění

co to asi znamená?

Máš v očích stesk pozdních loučení

a ještě neprošlapaných sněhových snů.

 

Z tvých rudých rtů přichází advent

ale na jaře z nich pokvetou růže.

Ty víš, jak nerad slavím svátky sám

- přijdeš, když tě tak miluji?

Autor Zasněný básník, 20.11.2014
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, jitoush, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí