Klíč k lásce

Klíč k lásce

Anotace: Znala jsem jednoho kluka který by za všechno na světě stál,....

Znala jsem jednoho kluka
který by za všechno na světě stál,
cítila jsem se s ním jak královna
a jako kdyby on byl král.
Měla jsem vše co jsme si přála,
a on mě rozmazloval.

Zní to jak pohádka a ne dnešní vztah,
ale vše co píšu je pravda a vše bylo přesně tak.

Ne každý čeká od vztahu jen sex,
ne každý posměšně počítá kolik už měl ex.
Ne pro každého jsou peníze na prvním místě,
ne každý zahodí šanci a řekne Tak třeba příště.

Na zavěr však povím vám,
já toho kluka neznala, já ho pořád znám.
Je nějaký klíč úspěšnému vztahu?
Milujte ho a oceňte jeho snahu,
Láska musí být čistá tak jako je modré nebe,
dělejte kompromisy a občas překonejte i sami sebe.
nebuďte lhostejní a mějte emoce,
Milujte upřímně, líbejte divoce... :) :*
Autor kika095, 21.11.2014
Přečteno 637x
Tipy 2
Poslední tipující: Jack Santiago, Piedro
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebuďte lhostejní a mějte emoce,
Milujte upřímně, líbejte divoce... :) :*
------------------------------------------------------
Nádherně napsáno, celá báseň krásná! Ovšem závěr bez náznaku konkurence!

21.11.2014 23:15:57 | Jack Santiago

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí