Kocour záletník

Kocour záletník

Anotace: Rozverná píseň

Vítr o koruny pleská,
na střechy štít zas jsem vnik
někde čeká kočka hezká,
já jsem kocour záletník!

Na střeše když kočka mňouká,
to mi vážně bere dech,
osud pavučinku souká
sudby mé! Budu mít pech?

Nebo jako kocour správný,
kyslíkem i touhou zpit
začnu žít život nemravný?
Stane se to, co má být!

Devět koček, každá jiná,
postupně je múzou mou,
a když mysl není líná,
vyjádří to básničkou...

V nekonečném toku času
život můj je kapičkou,
dokud žiju, potud pasu
po šanci být s kočičkou!

Mňaaau...
Autor Kozoroh 1, 10.12.2014
Přečteno 482x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super Kocour záletník.))

26.01.2015 18:53:40 | carodejka

Dík!:-)

26.01.2015 18:57:56 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí