Usínání

Usínání

Anotace: Přála by si jednu věc, že je pták si představí. Pak on jí otevře tu klec ale nikam...

Přála by si jednu věc,
že je pták si představí.
Pak on jí otevře tu klec
ale nikam daleko neodletí.

Zůstane, sladce se jí tu spí,
ale dobrovolně, ne z donucení.
On si představí, že jedna dívka sní,
o jeho pevném, něžném objetí.

Klec je pryč a ona je volná,
přesto setrvává zvláštně stejná,
nic se nemění, ale vše je jiné,
a ona jen doufá, že to nepomine.
Autor someone.else, 10.12.2014
Přečteno 532x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní představa...

16.12.2014 10:56:37 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí