Pro smutnou princeznu

Pro smutnou princeznu

Anotace: Pro všechny ženy, kterým je smutno, zkusil sem pár řádků k rozveselení.

Smutná princezna,
to pro rytíře pravá výzva
snad po tom boji,
nezůstane žádná jizva.

Jak rozveselit smutnou krásnou slečnu,
radu nehledal bych raději jen jednu.

Je to víc než přemoct draka,
najít recept na ten úkol,
radost přinést,
dát do duše klid,
a přitom někoho rozveselit.

Nevím si s tím vůbec rady,
a abych trochu smutku ubral,
pár veršovaných řádek napsal.

Rád bych za ní na hrad jel,
a jí uviděl,
jak na jejích rtech úsměv krásný.

Nevím zda sem úkol splnil
ale prostě sem se snažil..
Autor sttmr, 30.12.2014
Přečteno 581x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, Lůca, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela se povedla, navíc snaha se cení :)
Vítám Tě na Literu, ať se Ti mezi námi líbí..

30.12.2014 22:33:29 | Lioness

Díky moc, sem naprostý amatér, píšu jen citama. Dostal sem doporučení, od jedné zde publikující známé, ať to sem dám.:-)

31.12.2014 00:13:30 | sttmr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí