Rytíř

Rytíř

Anotace: Hledání někoho, koho bychom milovali, může být jako toto putování rytíře. Plné neopětované lásky i nadějí.

Osamělý rytíř na bitevním poli lásky,
šel by světa kraj i pro kousek lásky.

Do bojů se vrhá,
královnu svého srdce hledá.

Však už znavený je,
kde stále odvahu brát,
sílu do dalších bojů a dní,
doufá že přístí boj už bude poslední.

Že už spočine v tom klidu,
kdy už nebude hledat,
ale jen svou lásku,
kterou tak dlouho hledal, opatrovat..
Autor sttmr, 02.01.2015
Přečteno 529x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí