Es war einmal

Es war einmal

Anotace: de/cz

Es war einmal ein Wunder
ein Wunder ohne Zweifel
vom Himmel kam herunter
traf mich am Kopf ein Apfel

im Paradies gewachsen
war recht reif zum bissen
was einst zwei Leut´ dort assen
das Kerngehaeus´ des Wissens

blieb dann Jemandem draussen
durch´s Fenster weggeworfen
Abfaelle kaum zulassen
im Paradies sind offen

ein Biss von beiden Seiten
nahm weg nicht alle Suesse
solltest Du mich begleiten
nach Kopfweh bloss die Kuesse

die Erkenntniss bringen voll
kein Wunder sozusagen
wirkt himmlischer Misst gern toll
trotzdem endet im Magen

Přeloženo:

Byl jednou jeden zázrak
zázrak bez pochyby
přišel z nebes dolů
trefil mě do hlavy

z jablka vyrostlého v ráji
zralého k nakousnutí
z toho co jednou dva lidi snědli
zůstal ohryzek poznání

pro někoho zvenčí
vyhozen odtamtud oknem
kde odpadky nejsou trpěny
teprve ne v ráji

kousnutí z obou stran
nevzalo mu všechnu sladkost
doprovoď mě
po hlavybolení pouze polibky

dovrší poznání
žádný div takřečeno
nebeský odpad působí skvěle
vzdor tomu, že skončí v břichu
Autor Petbab, 21.01.2015
Přečteno 688x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

einmal ist keinmal... sa vraví:)

28.01.2015 13:42:38 | maryshka

Jojo ten nebeský odpad..vem laserové koště jampadam ;-)

21.01.2015 17:41:48 | xoxoxo

nad hlavami je odpadu, že zatemní hvězdy :(

22.01.2015 07:06:45 | Petbab

To pravda jest muži z hvězd :-(

22.01.2015 07:23:59 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí