Nádech z vody

Nádech z vody

Anotace: Kdy a jak zhruba tušit, co a jak.

Černobílá?
Prostě víla?
Kdepak víla by to byla,
holka z hor,
co utekla.

Schovaná ve velkoměstě,
ve stínu temných ulic...
schovaná možná pro nic,
utíká svýmu stínu zlehka,
těsně.

Ráda se topí v očích
-jeho.
-jejích.
Ví to přesně,
kdy začít plavat proti proudu,
kdy nadechnout se trochu vody ,
kdy vyhnout se lidskýmu soudu,
poddat se moudru
okolních stromů.
Jak dostat se do pohody.

Však věří tomu.
Věřím jí.
Autor klaris.mertlice, 26.01.2015
Přečteno 471x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, zelená víla, enigman, knihomolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

věří sama sobě...

26.01.2015 16:00:26 | zelená víla

tak zhruba...

26.01.2015 12:40:10 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí