Pojistka

Pojistka

Anotace: ...

Pojistka

Že už jsem moc nudný, měla jsi starost,
proto učiniti Ti radost, stalo se mojí noční kometou.
Tak na Měsíc,,,,,zájezd raketou!
S Neználkem v kokpitu,
v bezpečí techniky,
střídáme praktiky.
Přistání hladké,
jak úsměvy sladké
- Houston si oddychl,
já si Tě přichytl
a
ve svitu Země vnutil Ti sémě.
Autor supersaurus, 15.02.2015
Přečteno 291x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí