Malíř

Malíř

Anotace: ...

Malíř

Sedí tiše, ztěžka polyká,

jaký vzácný pohled se mu naskýtá.

Tělo krásné, bujné vnady,

snad nepozbudou jeho snahy.

Pomalu se chopí štětce,

rukou jistou, po plátně krouží lehce.

Přesně opisuje linie jejího těla,

bázeň ji zužuje, utéct by chtěla.

Rozechvěle prohýba se,

 jako střelcův šíp, v pase.

A hle, ona usmívá se,

jaká krása objeví se zase.

Je to ona, co pohledem zastaví i davy,

kéž ona z plátna vyšla by.

Autor May Bee, 23.02.2015
Přečteno 460x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Claires, Nespavec, Bufik, Jin&Jang, Anež, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tato se Ti povedla a ráda se k ní vracím.

13.12.2022 14:54:16 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí