Březnová

Březnová

Anotace: ...březnová procházka..

Slunko svléká zimě šat,míza stoupá do korun
v malých domečcích kolem blat ozývá se křídel šum

cvrčci vezmou hlásné trouby a zahrají do práce
těm,jež pod sněhem spali v zajetí snivé romance

přivítají z vandru ptáčky po daleké pouti
jež rozlétnou se nad obláčky hledat na hnízda proutí

hvězdy velké medvědice odcházejí dříve spát
stromořadí u silnice uvítá vesny majestát

květy rosa ovlaží teplo vzbudí semínka
procházka duší osvěží a zbyde nám jen vzpomínka

v temném lese studánku odemknou malí skřítci
by čistá voda ze džbánků vzbudila lásku v srdci
Autor vodnař, 01.03.2015
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: adaj, jitka.svobodova, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí