Břehy

Břehy

Když jsi byla tam na těch březích

a mořský proud ničil tvé špatné vzpomínky

slušel ti klobouk a voňavý vánek pod ním

Tak přijď znovu...

 

Omlouvám se za pozdní noční příchod

- měsíc mi přestal svítit na cestu

Doufám, že noc ti ustřihla pramínek vlasů

jako v té písni...

 

Až budou všichni zítra večer plavat v moři

a měsíc mi pozlatí tvář tvým monogramem

budu zase nejšťastnější

a poprosím tě o trochu něhy...

 

Autor Zasněný básník, 08.03.2015
Přečteno 404x
Tipy 5
Poslední tipující: Tanzania, Lioness, Dorian Gray, Frr, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí