Chybíš

Chybíš

Anotace: Chybíš mi tu I... https://www.youtube.com/watch?v=2uPjkhH8sFk

Ten malý srpek luny
odráží se v mojí tváři
jen jeho letmý svit
záři jasně na polštáři

Spánek stále nepřichází
a já pozoruji
oči do tmy jasně záři
a sny ty já zavrhuji

já jinak trávím večery
ty démony samoty
přísné dráby

Někdy jsou jiné
večery při víně

Občas jsou zavity
krajkami dřímoty

Někdy jsou vlky
vytím tonoucím v moři slov

Někdy jsou deštěm
i slzavým ráměm

Umí být vším ten stříbra květ
večery, jejich podob nespočet

Jen nejsou jediným
chvílemi s tebou

Jen není šťastným luny svit
nejsi tu se mnou
Autor Monsieur Arsen, 11.03.2015
Přečteno 601x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí