Zlaté léto

Zlaté léto

Anotace: Vzpomínám a těším se na letní dojmy.

Okna dokořán

a vůně trochu přecitlivělých dívek

zní loukou jako hejno závojů

letních nocí...

 

Dveře otevřené

všem mým intimním dopisům

které psal jsem u lesa s myšlenkou

pozastavit trochu čas...

 

Srdce uzavřené.

Komu dalas svou plavou hlavu

že už tě nevidím?

Neviděl jsem tě, a už je podzim...

 

Vzejdou z podkroví vůně kávy

a vlahé noci, kdy u hvězd líbala mě Múza

Okna dokořán

otevřu ti příští léto zas...

Autor Zasněný básník, 13.03.2015
Přečteno 386x
Tipy 8
Poslední tipující: Víla, Tanzania, jitka.svobodova, Kapka, Frr, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí