Díky, že jsi!

Díky, že jsi!

Anotace: Pro milovanou dívku, která konečně opětuje moje city.

Jsi pro mě vůně všech květin kraje.
Jsi sněhová vločka, co v dlani mi taje.
Jsi vzduch, který z plných plic dýchám.
Tvůj smích tak hodně rád slýchám.

Jsi tajemno, které chci odhalit.
Tvé tělo chci naplno pohladit.
Jsi oheň, který mě vůbec nepálí.
Tvé krásné oči už vidím zpovzdálí.

Chci děkovat rodičům za Tvoji krásu.
Chci děkovat Bohu za tuhle spásu.
Za to, že Tě ke mně poslal.
A city do mého srdce opět dodal.

Chci večery trávit ve dvou tvářích.
Kde Tvůj úsměv mou duši rozzáří.
Mé city jsou silné, to už však víš.
Mě se dotýkat jen pouze Ty smíš.
Autor Richard Ježek, 24.03.2015
Přečteno 607x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí