Dubnová

Dubnová

Anotace: ...krásný apríl..

Dnes je pro mnohé cílem šprým s úsměvem na líci
vyvést druhého aprílem a humor v duši obléct si

uplést novou pomlázku vyjít si do polí
myslet jen na lásku a zapět si s anděly

až ztichnou zvony na zvonici a skončí půstu čas
z Golgoty šeptající promlouví k nám hlas

uctívejte moudra věků i z písma učenost
lásky tok spojte v řeku ať odplaví z duší nenávist a zlost

z pod kamenů vylezou hadi a štíři
kuličky si na oslavu zahrajou Jarda a Jiří

na konci dubence o poslední noci
s magií dejme se do tance s přídomkem genia loci
Autor vodnař, 31.03.2015
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: Siss, adaj, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě se líbí :-)

31.03.2015 20:22:34 | Štířice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí