xxx

xxx

Anotace: Něco pro vás 14

Aby všem bylo jasný tak spátky to nepůjde

víš je mi to moc líto prázdný dům bez tebe je,je,

nedaří se mi vyhrát a přesto bych to chtěl,

ne že bych se tomu nezasmal tenhle podvod se neskryje..

Ty jediná teď víš na čem opravdu záleží

prý kolujou zvěsti že už tě nemám, nemám tak rád.

Večírek ten už skončil a všichni se baví dál,

bez úcty k přátelům pomoci se nedočkás . 

Proč jenom ten špatný pokoj, proč se musí tohle stát

život je jedna velká kniha co píše pořád dál a dál.. 

Jako mladý kluk snel jsem o lásce

jako každý kluk ale hloupě naletel, jedna zkouška za druhou nepočítal jsem to,,

ani náhodou, ani náhodou.. 

Za každým tvým krokem se ozvěna ozývá do mého pokoje kde zrovna usínám

lezim čelem vzhůru a myslím na tebe jak říkáš lásko pořád miluji tě...

Ty si moje štěstí ty jses láska má do ucha mi něžně šeptás co pro tebe znamenám.

Proč jenom ten špatný pokoj proč se musí Tohle stát

život je jenom jedna velká kniha co píše pořád dál a dál...

Autor bylina, 04.04.2015
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí