Na juh

Na juh

Anotace: za Snehovou kráľovnou

Zabuchla mi dvere tesne pred nosom
ostal som na mraze iba mínus -násť
prízrak bielej panej ale vie kto som
odmietnutý ani Ňou nedám sa zmiasť

na severný pól dohodím kameňom
polárna noc nepovie mi kde ho vziať
na odchode je, len mykla ramenom
zdráha sa iným gestom ma rozosmiať

s Polárkou nad hlavou je mi do plaču
neskoro som prišiel, sebe samej hrá
urazenú, všetci si to odskáču
kráľovnou je, svadobnú noc neprehrá

v lotérii náhod ani náhodou
ženích za Ňou musí ísť na južný pól
hľadať včerajší deň, už je za vodou
jej ´áno´, ja sám som ani nepípol
Autor Petbab, 04.04.2015
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, SmallGeorge, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píp...

07.04.2015 09:51:15 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí