..známka punku..

..známka punku..

Anotace: ...protože si to dycky po ránu zpívám ..v duchu..

punkové ráno

nesnášenlivé ponožky

a moje 

černý krajkový

 

odraz mých nahých prsou v zrdadle

 

v takovejch chvílích je všeho plno

nic si nevyčítám 

sleduju svoje křivky

nulovej stud

však ty tvrdě spíš

 

připadám si zase, jako ta zběhlá..

dělám to znovu

 

stačilo by jen jedno gesto

přenesla bych se přes to

pro mě svatej grál

důkaz, že sis jen nehrál

 

jenže to by ses musel probudit 

vidět mě 

jako já v zrcadle sama sebe 

 

vzít je do dlaní a říct "ty jsou moje.."

 

a pak by byly jenom tvoje..

 

 

 

 

 

 

Autor Loveless, 25.04.2015
Přečteno 436x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, lexus, MARKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...lehké...přímé...poetické...

26.04.2015 11:35:11 | Jort

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí