Krajinomalba

Krajinomalba

Anotace: A koho na sebe necháte malovat Vy?

Půjčím Ti štětec, barev máš snad dostatek,

papír Ti nechám jako půjčku bez nároku na vrácení.

Urči si sám, kde necháš obrazům svým začátek,

nezačínej bouřkou, uvítám jen lehké mrholení.

 

Chceš do mě vtisknout všechny odstíny duhy,

vsáknout jen barvy, ze kterých dýchá rozmanitost života.

Jen trochu černě schovej na pevné popruhy,

to až se vzpříčím, až pochovají mi Godota.

Autor Danuela, 27.04.2015
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: mikrojimbo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí