Na severním pólu

Na severním pólu

Anotace: Sny - nic víc, než sny ..

*

daleko za polárním kruhem není cest

křížů a světel kostelů

protože není ani měst

 

nejsou tu ztráty  ani zisky

a JUKEbox tady neslyšet

všude jen led

                a žádná whisky

 

mráz hryže zticha - modrobíle

a  Slunce svítí roku půl

jsou za obzorem všechny cíle

 

na všechny strany bílá pláň

a nevidět severní pól...

je tam, či tam, či šlapeš naň?

 

kompas je na nic - to je gól!

 

Autor aravara, 10.05.2015
Přečteno 326x
Tipy 6
Poslední tipující: Malá mořská víla, hanele m., Amonasr, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen ticho a mráz a pozor na medvědy
a z jara zas tam táhnou ledy.
A pozdravuj eskymáky až potáhnete na tuňáky. :O)

10.05.2015 13:59:54 | Tichá meluzína

No, asi je to třeba... na jednoho medvěda se zrovna koukám.... do zrcadla...

31.10.2015 09:14:18 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí