Ohnivá tráva

Ohnivá tráva

Anotace: Momentální nápad, jen tak, na ulici :)

Tak jak tu včera zapadlo slunce

zapadly i trsy ohnivých trav

A i když i ony se ztratily,

zapadly i tvé oči...

 

Scházeje stráň z bylinek,

stavil jsem se u vás doma

a i když hledal jsem sebevíc

v celé noci ses mi skryla...

 

Když klouzal jsem do spánku,

kolébán nevědomou vlnou,

spatřil jsem na chvíli, sám

noci ohnivou stráň.

 

A tak i když zapadly tvé oči

utkané z vláken z Neptunu,

stejně tu počkám, přetiše,

až ohnivá tráva zase vzroste...

Autor Zasněný básník, 17.05.2015
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, adaj
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí