Pozdní sen

Pozdní sen

Anotace: Inspirováno pozdně-nočním snem :)

Tykat jsme si začali

až k ránu

kdy měsíc mlel z posledního

a svítání bylo na spadnutí.

 

Snad jen tak náhodou

prošla mým vědomím

jak hrst písku ze Živého moře

kde sto let marně čekala.

 

Tykat jsme si začali

až když se pásly mé myšlenky

na louce všedního dne

A přesto byly nevšední.

 

Tykat si začneme

až dojdeme k poznání

že tu noc se ani jeden z nás

neopil měsícem...

Autor Zasněný básník, 22.05.2015
Přečteno 482x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám ráda automatické tykačky.

22.05.2015 21:11:25 | Lilien

Ani já ne :) Naštěstí tohle byl sen :D

30.05.2015 21:07:42 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí