Zlobivý

Zlobivý

Anotace: kluk

Jsem zlobivé dítě, broučku
teď si kopnu do Měsíce
přes nový kráter do kroužku
napíšu Tvé jméno v lince

z kamínků na regolitu
měsíčním, to bude pecka
jak na pískovišti v skrytu
závidět mi budou děcka

z největších největší kráter
na všech dětských hřištích světa
viděn líp z nejvyšších pater
sluneční soustavy léta

možná staletí, navěky
klukovský ten jícen z lásky..
prý mám talent na padělky
- dopsat chci kalendář mayský
Autor Petbab, 06.06.2015
Přečteno 415x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Helen Zaurak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí