Léto prokleto

Léto prokleto

Anotace: Mrazivé...z horkého červnového dne.

Sbírka: Dno má více pater

Múzy mi rozum zastřely,
snad už je někdo zastřelí.

Ty romantické projevy,
se jistě brzy projeví.

Úsměv i pohled zasety.
A co uděláš zase ty?

Kolik je nutné obětí
k jednomu tvému objetí?

A pořád nemám záruku,
že vezmeš mě kdy za ruku.

Světem chci kráčet dle Tvých stop
a doufám, že neřekneš mi stop.

Po pár dnech se Ti protivím,
lásce se stavíš proti, vím.

Ptáš se, co to mám za stavy
a zda se někdy zastaví.

Než dopustit se podvodu -
to radši skočím pod vodu.

Zbyde po mě pár pohlednic.
Poslední sbohem, pohled, nic.
Autor Poetisa, 13.06.2015
Přečteno 483x
Tipy 11
Poslední tipující: AndreaM, Robin Marnolli, Nikita44, CoT, Frr, Pamína
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

příjemně hravé...

14.06.2015 23:00:03 | Robin Marnolli

nejdřív jsem si říkal, že je to blbost, ale pak to přišlo. není. má to svůj zvláštní styl. nejsem žádný odborný kritik, ale to je jen a jen dobře.

14.06.2015 11:44:16 | CoT

myslel jsem,že oceníš můj ostrovtip...

13.06.2015 20:34:14 | J.F.Julián

jen nerozumím tomu obratu
ZBYDE PO MNĚ PÁR POPELNIC...

13.06.2015 19:44:56 | J.F.Julián

Tak si to přečti ještě jednou.

13.06.2015 19:52:54 | Poetisa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí