Touha

Touha

Anotace: ...tam,kde je dobře je..

Touha je brána
klíč k zrodu
holoubek či vrána
nový člen rodu

touha je v radosti
v ulicích měst
touha míří za štěstím
když začne kvést

touha je prokletí
v hořícím srdci
nad ránem odletí
však večer se vrací

touha je poklad
v řečišti toku
touha je základ
jitřenka v oku
Autor vodnař, 17.06.2015
Přečteno 471x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí