Víra

Víra

Anotace: 18.6.2015

Sbírka: Martínek

 

Jsi můj anděl, jsi můj sen

 

který probudil noc v den

 

Ty jsi moje láska věčná

 

jsi má touha nekonečná

 

jsi můj rozum i můj cit

 

mé srdce pro Tvé chce bít

 

Jsi má naděje, má spása

 

jsi zpodobnělá krása

 

Jsi má víra života

 

co nám duše proplétá

Autor Moonlight7, 23.06.2015
Přečteno 525x
Tipy 2
Poslední tipující: CORONATION, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí