Mnohem

Mnohem

Anotace: skvostnější

Je mnohem skvostnější nechat řeku proudit,
než ji hradit a snažit se ji obejmout.

Je mnohem skvostnější cítit vůni jejích vlasů,
než do ní vnikat a vířit bahno.

Je mnohem skvostnější pozorovat její kroucení prostorem,
hadí tanec,
než ji zvedat sukni a olizovat ryby.

Je mnohem skvostnější stát se mořem.
Autor Claires, 25.06.2015
Přečteno 384x
Tipy 9
Poslední tipující: Kett, Jort, Frr, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí