Prašné

Prašné

Anotace: dálky

Jak je to teplo autentické
- jak umělá je klima
jednou se zmýlit je snad lidské
podruhé hruď nadýmá

svěží vzduch za volantem, plíce
mají v sklech vystaráno
je-li to podvrh sebevíce
příjemně lže, že ano?

stejně ten průvan není pravý
co koho do toho je?
jdu pěšky, nikdo nezastaví
pravda - vítěz bez boje

horká je, vedrem prach cest žízní
po ní, já taky, být in
na kraji silnic lze dík přízni
slunce, bandáž podlitin

na srdci cloní průtok krve
auťáky míjí bolest
rychlostí záblesků, teprve
na začátku jsem, host cest
Autor Petbab, 07.07.2015
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí