Noční můra

Noční můra

Anotace: Po několika měsících jsem vzala do ruky sešit a začala psát.

Svěřím svá slova tobě,
snad je neprozradíš.
Já dávno budu v hrobě,
ty mou důvěru nezradíš.

To tajemství, co mám,
vlastně neumím popsat.
Bojím se všeho, hlavně tebe.
I přesto, že tě vlastně znám,
bojím se tě potkat.
Bojím se všeho, hlavně sebe.

A přitom nádherní motýli,
lítají v mém traktu.
Oni cestu do mozku si probili,
dělají bordel, neznají taktu.

Můra žijící v kouři,
popíjí zteplalou vodku,
své bolavé oči mhouří,
sama sobě kope kopku.

Už nemůže stát, tak sedí.
Opírá se o stůl a bojí se.
Dne, který už venku slídí.
Ona tak hrozně moc bojí se.

Bojí se tebe,
její barevný motýle.
Bojím se tě,
denní, sluneční tvore.

Navždy tvoje
Noční Můra.
Autor someone.else, 11.07.2015
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: CoT, Nopalt
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí