Z tohohle kaňonu

Z tohohle kaňonu

Anotace: nevyjdu živ

Z tohohle kaňonu nevyjdu živ
na jeho konci mě čeká pár ran
neprostřílím se skrz, noc bude dřív
než bych se otočil zpátky, kankán

zatančí salva střel, v písku pak krev
obarví stopy těch podivnejch žen
nikdy se nevrátí do horkých cév
těla, jež nehybné vynesou ven

na koni mém, křížem přes záda dál
ještě to nevzdám, mám několik chvil
abych se vo život s osudem pral
v němž tenhle kaňon mi nakonec zbyl

až padne třináctý výstřel, ne můj
pak svět se otočí na hlavu stát
v ozvěnách sám, poslední stůj co stůj
může na varhany skal kolem hrát

rekviem pro muže, jenž v sedle šel spát
kde kaňon končí, tam začíná ráj
s tisíci kovboyi, nebudu lhát
tahleta píseň je o mně.. goodbye
Autor Petbab, 25.07.2015
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, jitoush, MARKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí