Jiskérka

Jiskérka

Anotace: z táboráku

Jiskérka z táboráku
kam pádíš, kam letíš?
do říše nočních ptáků
popílek jsem nejspíš

jsi chvíle pomíjivá
svádíš mě, pálivá
tak se svlaž, důvěřivá
- do hvězd se zadívá

ten, kdo se spálil ohněm
lásky hry šálivé
tak dělej, za ní, honem
není kdy lkát ou-vej

dej sbohem táboráku
jenž hoří dál a dál
plát nelze ve spacáku
kdo už by temně plál?

bezpočet jisker lítá
k noční obloze výš
rdí se snad? nejspíš svítá
taky se rdím, to víš
Autor Petbab, 27.07.2015
Přečteno 440x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí