Jin

Jin

Anotace: a jang

Podchlazená stejně jako Himaláj
zdála ses mi, počkej, vždyť to byl jen sen
s K2 jsi si udělala selfie, sky
lovers to maj v hlavě různý, change tří směn

podepsal se na mém zdejším profilu
picassovsky bizarním, chceš-li, čti dál
nejtrefnější důvod zmizet do týlu
vesmíru je nasnadě, má mít, co dal

jednomu ze sedm a půl miliard snad
opakuji-li se, všechno beru zpět
zdála se mi Himaláj, pohoří vnad
rozostřený vlahý pohled, můj ty svět

patrně roztaje, klima zvrací led
všude samá voda, přihořívá, stůj
nevracej se zpátky odtud, krasohled
nezmění na skutečnosti nic, jin Tvůj
Autor Petbab, 22.08.2015
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí