Úplněk

Úplněk

Anotace: Byl krásný :) Včera, 29. srpna.

Až nebude ti stačit náš svět,
přestěhuj se na Měsíc.
Až bude úplněk, zamávám ti z oblohy
a postavím svůj stan.

Budu dovádět s tichými meteory
a se svou raketou proletím se okolím.
Možná tě najdu, ale možná se schováš
schováš se tiše do měsíčních moří.

Až ti nebude stačit náš svět,
poleť za mnou na Měsíc.
Až bude úplněk, zakryj mu oči
a já ti tam ukážu můj svět...
Autor Zasněný básník, 30.08.2015
Přečteno 558x
Tipy 4
Poslední tipující: Kett, Nikita44, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí