Nejbližší hvězdě

Nejbližší hvězdě

Anotace: od bad boye

Milovaná, Ty, má hvězdo
Proxima, smyslně rudá
jsi dál než daleko, přesto
vztah na dálku je-li ostuda

mám za to, že jsem k Tobě blíž
nežli Ty sama sobě snad
je-li Ti rudá na obtíž
vsadit můžeš na předpoklad

riskantní volby zblednout hned
jak dovíš se, kdo jsem to zač
naháním strach už napohled
píšu si deník - čti a plač

miluji Tě, vzdálená má
když s někým chodím, chci se smát
s Tebou, miss známá neznámá..
Tvého ´ne´ nebýt adresát
Autor Petbab, 08.09.2015
Přečteno 433x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Nikita44, Amonasr, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST skvělá:-).

08.09.2015 20:39:57 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí