Supernova

Supernova

Anotace:

Řekla mi tolik o sobě
kolik jen hvězda může říct
mně, jako cizí osobě
oděné ve fíkový list

se skafandrem se nechodí
do vesmíru naslouchat rtům
pomyslným, nezabloudí
ten, kdo dá padáka šatům

nahá hvězda vstříc zazáří
když ze tmy vynoří se zrak
ohnivý, stejně se spáří
za okamžik, dýl nikterak

řekla, co chtěla, ne-li víc
měl jsem ji po všem políbit
najednou bouchla, opět vstříc
stihla říct ovšem - nech to být!
Autor Petbab, 25.09.2015
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná exploze plazmatu ve slovech ;)

26.09.2015 13:22:19 | xoxoxo

dám dělovou ránu, bum bum bum bum :)

26.09.2015 17:38:51 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí