Říjnová

Říjnová

Anotace: ...podzimní serenáda..

V hodinách slunečních stín hledá jas
nemění poledník,jen vracíme čas
ke správné dannosti určených vteřin
nejsou to drobnosti,jen trh má více spalin
na lesní studánku dodáme petlici
a z listí hromádku v kompostu tlející
zvířátkům pamlsky před tuhou zimou
na nory oblázky před meluzíny silou
posedíme za stolem při černé hodince
kde září diadem v souznění od srdce
jděme dál v očistě s láskou a nadějí
nestujme na místě,tam sny se ztrácejí
Autor vodnař, 08.10.2015
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: James Libustka, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí