Na lupínku

Na lupínku

Anotace: růže

Na lupínku růže to klouže
jako pod zadečkem vílinky
květové, ponejvíc protože
v pohádkách platí bez výjimky

že květy mají moc vykouzlit
přáníčko je-li v nich vyřčené
takové, jež nelze vygooglit
v e-shopech nenabízí černé

na bílém, sklouzl bych za ní hned
kdybych byl malinký jako smet
s pusou od polibků samý med
vyletěl pak odtud do komet

uprostřed noci o lásce snít
ať mi svět závidí, že ji znám
z kalichu růže.. lze začernit
temnou noc? nelze, přec začínám
Autor Petbab, 16.10.2015
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Amonasr, Akrij8
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí