Bezčasovost

Bezčasovost

Anotace: náladová :-)

Večerní ptačí zpěv
teplý vzduch
ty a já
můry na okenních římsách
bezčasovost.

Znám tu chůzi po trávě
Ideje hřejou
jako tvoje objetí
Láska prchá
do stromů, do oblak
láska tvoří
vnitřní klid.

Každej den je
novou realitou
pohledem cizince
tancem můry
kolem světla.
Autor frangir, 25.10.2015
Přečteno 452x
Tipy 3
Poslední tipující: Lůca, UMRLEC
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí