Nacpu se

Nacpu se

Anotace: plazmatem

Nacpu se plazmatem
kolik do mne vejde
teď v jednadvacátém
století ať sejde

trávící soustavou
do krevnich oběhů
pak chůzi houpavou
navodím do lehu

chceš-li to udělat
také, přijď ke Slunci
uvnitř se rozeplát
lásku dechberoucí

zakusit na vlastní
kůži a soukromí
co je pocit slastní
být syt na atomy

v jaderné fúzi rtů
divoce posedlých
pln šípů Cupidů
nejlepší ze všech zlých

řešení bláhových
- nacpat se, ať to vím
plazmatem nachových
soumraků nad tím vším

kterak je bílá noc
s ulítlým rojem snů
co je moc, to je moc
malý princ princeznu

nezná, vem na to jed
tajemství stopové
v plazmatu sílí teď
Amorků dobové

zbraně, proč uhýbáš
paprskům zezhora?
pobledlá zulíbáš
krásko, stín netvora
Autor Petbab, 11.11.2015
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí