Dřív než..

Dřív než..

Anotace: ...ranní probuzení..

Dřív než káva zavoní
na prostřeném stole
zlehounka tě políbím
na chodidelko bosé

dřív než vánek odnese
sen,dejme si slib
že na stejné adrese
bude nám spolu líp
Autor vodnař, 19.11.2015
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí