Kouzlo očí

Kouzlo očí

Anotace: Prý nejhlubším mořem lidské oči jsou.

.
Oči prý hluboké moře jsou, prozradí vše i tajnou lásku tvou,
ty marně snažíš se zastřít touhu svou, tváří - mimikou.

Oči prý hluboké moře jsou a věci nevídané ukážou,
vše, co srdce tvé cítí, něhu i bezbřehou touhu tvou.

Marně snažíš se klopit je, by nemohli ti ona - on v nich číst,
bláhově skrýváš city své, ty oči, ty oči stejně zradí tě.

Proč vzdávat se lásky vzplanutí, jen otevři dokořán oči své,
rozevři náruč, obejmi pevně jeho - jí, miluj něžně i bezhlavě.

Náhle uvidíš svět zcela jiný, nádherný, plný barev duhových,
lásku nic v životě nenahradí, poddej se a pij něhu toužících.
Autor vandule, 22.11.2015
Přečteno 615x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Nikytu, enigman
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

V očích je vše.

03.10.2022 14:03:34 | mkinka

Kontkat očí v závoji
pokračuje slovem...
až se vůně zapojí,
„smile“ changes to „love“.

21.06.2017 12:52:38 | Špáďa

Kde vidíš něco o závoji? :D

12.07.2017 15:02:12 | vandule

někdy očima i hltám...

24.11.2015 11:46:51 | enigman

:D

24.11.2015 20:21:17 | vandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí