vestibulní

vestibulní

Anotace: bez průvanu.

 
 
 
trochu tady 
trochu támhle 
hlavně z toho nemít strach
když je pěkná 
když se směje 
srdce bije na poplach
 
mrknu jedním 
kývnu hlavou
křídlo dveří dokořán 
podržím a dvě tři slova 
co lichotí
taky znám 
 
ladné křivky 
boží dary 
oko štěstím zamrká 
uložit si do paměti 
jednou k dobru příběh dám 
 
pak jí potkám ve výtahu 
zrcadlí se ze tří stěn 
vše co vím teď vrhám do hry 
brzy budu políben 
jenže ouha plány letí 
na ostudnou procházku
místo pusy vytoužené
přišel jsem jen k výprasku
 
 
Autor čiči, 28.11.2015
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí