Prosincová

Prosincová

Anotace: ...12 měsíc..

Bílá vločka poletuje v teplé dlani zpívá
tajný příběh vypravuje z chladu kouzel víla

provoněné jehličí i adventní věneček
lásku věrnou zaručí rozketlý proutek barborek

skřítků tony housliček anděl v křídlech roznáší
nejkrásnější z písniček o svaté noci přináší

mráz vymaluje tvářičky,sníh přijme stopy cest
slůvka pojí větičky a láska vzlétne k záři hvězd

zvoneček o noci půlnoční jasnou hvězdu hlídá
žár,teplo,klid a pohodu vánoční v návratu vítá

všechna znamení zvěrokruhu končí slunce putování
podejme si všichni ruku k upřímnému blahopřání
Autor vodnař, 30.11.2015
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí