Dívka na kolečkách

Dívka na kolečkách

Anotace: Jezdí dokolakolem

Potkal jsem dívku
na kolečkách
Potkával jsem ji
v pestrých barvách

Měla nádherné oči
nádherné vlasy
Dlouho jsem nespatřil
toliko krásy

Sportovně nadaná
se smyslem pro hru
Vzbuzuje ve mně
vzbuzuje touhu

Když kolem projede
Tají se dech
Ona je snad z nebe
Bude hebká jak mech
Autor Arthur Brainart, 14.12.2015
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí