Vy, zvu tě

Vy, zvu tě

Anotace: ... tímto způsobem

Stojíš si tady a hledíš mi do očí
Vnímám jen tvoje zvednuté obočí
Hlubokým pohledem chtěl bych tě ochutnat
Doteky jemnými po tobě putovat

Tak polož se ku mně a dej mi své oči
Nech mě tě políbit ať svět se nám točí
Propleť se se mnou a tiskni se silně
Budu tě líbat všude a pilně

Zalévat něhou, vidět tě v rozkoši
Jen tato myšlenka, mě nadále pokouší
Chci tě mít na loži jak motýla v dlani
Bude to nádherné, nádherné spaní
Autor Arthur Brainart, 15.12.2015
Přečteno 439x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí