Parodie milostné lyriky

Parodie milostné lyriky

Anotace: aneb jak ztratit pro jemnocit smysl

 

Chtěl jsem,

Chtěl jsem být,

Být tvým světem rád,

proč jsem nezapomněl na tvou tvář?

 

hloubavou, klouzavou,

v dlaních svých tak nevinnou?

 

Smím, mohu, prosím?

Zazpívat Ti?

Dnes.

Jenom trochu,

Jenom v noci..

 

A

 

Růžovou tkanicí,

Prokřížit svět žijících,

Tam nade mnou,

Kde skály řvou,

Pro jednou nechat rozsvítit,

Tu hranu vše tavící,

 

A

Pak

Jenom,

 

Skrze smích, vzdálený,

To všechno dneska ucítím,

To všechno dneska musím mít,

Jinak budu zvrácený,

Stejně jako Marek Ztracený..

Autor Papagena, 23.12.2015
Přečteno 627x
Tipy 14
Poslední tipující: Poetik, básněnka, enigman, adaj, Holis, Draconian, vodnař, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ej Marku, Lukáši a Jene, tkanice růžová vás kamsi žene, ztracená v objetí, nebrání dojetí...dojetí:-)

14.04.2016 12:26:32 | básněnka

to nic není proti marce východní...

17.02.2016 00:48:52 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí