Skřítek

Skřítek

Anotace: ...v mysli i srdci..

Mám svého skřítka
s bílými vousy
ve kterých štěstí snítka
cestu rosí

mám svého skřítka
mé žití chrání
by v srdci láska
rozkvétala milováním

mám svého skřítka
s červenou čepičkou
jež hladí spící víčka
dlaní maličkou

mám svého skřítka
z pohádek čaroděje
jehož stříbrná nitka
peřejemi života pluje
Autor vodnař, 26.12.2015
Přečteno 402x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, ArtFox, Nikita44, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám s modrou čepičkou. A už mi to zůstalo.

26.12.2015 15:46:57 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí