jestřábí žena

jestřábí žena

Anotace: na motivy amerického romantického filmu Ladyhawk - Jestřábí žena

 

 

        Pro svoji lásku jsme trpěli

        jeden druhého dotknout se nesměli

        on černý vlk

        ona dravý pták

        prokleti biskupem

        na věčné časy

 

        pak potulný mnich

        nám naději dal

        když den potkal noc

        okovů prokletí sňal

        a byli jsme spolu

        a byli jsme šťastni

        už navěky

 

 

 

Autor Julien, 01.01.2016
Přečteno 583x
Tipy 1
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí