Xxx

Xxx

Anotace: Něco pro vás 15 duet

Až se mi bude zdát budu mít tě u svého srdce
aspoň na malou chvíli
procitám když rána chladný jsou, proč si nezůstal.
Dal si mi svůj slib věrný
fikce nebo sen  kdo ví,
samí řeči dlouhá noc dlouhá noc...
Stebou byl nás svět stebou malý na pohled
držím se ho pevně a při tom se mi ztrácí pod nohama
stmívá se je chladno a hvězdy se probouzí
když jedna  padá tak přát si můžeš
jestli máš mě vůbec rád.
Promin lásko vážně miluji tě, jseš úžasná jsi opravdu fanj 
jo jsem  opravdu fajn.
ty jediná víš a vědět bys měla  že si vším co životě mám.
jo to zní hezky
Dal jsem ti svůj slib věrný
neměj špatný sny prosím
zapomeň na všechny lži
slib jsem dal dal...
Vždycky je tu jiskra  vždycky je naděje
pro nás dva pro všechny co sní a milují
jak je psáno ve starých knihách . ..
Ne ne nikdy není stop ,jen slabý upadaj do zapomnění
nás je celý svět tak nestůj a nevracej se nikdy zpět....
mám tě před očima  
chci chci tě líbat  
chci libej mě dál  už pořad napořád
náš je celý svět
tak nestůj a běž věř věřit si smíš,nestůj nikdy nevracej se zpět..
Autor bylina, 05.01.2016
Přečteno 470x
Tipy 4
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)
Duše Tvá... nádherný to zjev.... :-)
ach je to přenádherné! ... :-)

14.03.2016 22:54:11 | tvořilka

ach odpusťte, já vám tykala, v tom udivení:-)

14.03.2016 22:59:08 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí